Få smukt hår med Balayage

En farvemetode som skaber et smukt farvespil i dit hår

Går du og drømmer om en smuk og naturlig hårfarve med en masse farvespil? Hvis ja, så er balayage den helt rigtige løsning for dig.

Hos Frisør Imagine er jeg specialist i farveteknikken balayage, hvor man ”maler” direkte på håret med bløde penselstrøg.​

Det er den perfekte løsning til dig, ønsker et naturligt ”solkysset” hår, som kræver mindre vedligeholdelse i forhold til andre farveteknikker som eksempel reflekser. Derudover vil du ved balayage ikke opleve de klassiske udgroninger, som normalt kommer ved når håret bliver farvet.

Min frisørsalon finder du i Kongens Lyngby, men jeg har også mange kunder som bl.a. kommer fra Sorgenfri, Virum og omegn for at få lavet deres balayage hos mig.

Jeg har 25 års erfaring og en høj faglighed

Hos frisør Imagine har jeg mere end 25 års erfaring inden for branchen. Jeg lægger stor vægt på at dygtiggøre og udvikle mig inden for mit fag, så jeg i langt højere grad kan sætte dig i fokus, og opfylde dine ønsker til dit nye hår.

Ærlighed lægger jeg stor vægt på ved min profesionelle vejledning når det omhandler alle former for farve. Så vi sammen kan finde dem bedste behandling til dig, om det så er balayage, foilyage eller babylights. Der er stor forskel på disse tre behandlinger, så det vigtigste er at finde den, der lige passer dig.

Book tid til balayage her

Sidder du med nogle spørgsmål til balayage? Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg hos frisør Imagine kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at tage imod dig, og skabe dit nye drømmehår.

Book en tid i tidsrummet

Mandag Lukket

Tirsdag 08:00-18:00
Onsdag 08:00-15:00
Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00- 16:00
Lørdag 09:00-14:00

Søndag: Lukket

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til imaginefrisor@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jernbanevej 1 B, 2800 Kongens Lyngby​

Klik her for rutevejledning

Imagine

CVR​: 37169072